Asterisk

Toposcan B30

Disseny Gràfic, Disseny Web
  • ANY DEL PROJECTE:
    2020
  • Client:
    HORDTAIL

Blanco Topografia era una empresa dedicada al sector de la Geomàtica i la Topografia com a autònom. Volien donar un salt a un altre tipus de public més gran amb l’ajuda d’un nom que reflexés bé el que feien a la vegada que mostraven la zona en la que treballaven i donava un aire més profesional. Per a poder acompanyar aquest gran salt, necessitaven una identitat corporativa que estigues a l’alçada del que volien conseguir.

Per això vam realitzar un logotip basat en un aparell bàsic de topografia dins d’un hexagon, que a la vegada vol simbolitzar un cub en tres dimensions vist des de l’interior, on es pot veure un tripode on a la part superior té un aparell que pot simbolitzar tant l’estació total classica de la topografia, com un escàner 3d o una càmera de fotos, tot serveis que ofereix l’empresa.

Tot això ho vam acompanyar amb una readaptació de les xarxes socials, creant unes històries destacades que conjuntessin amb tot el perfil i creant una nova web moderna i elegant adaptada al que necessitaven.

Tu també tens un projecte?